Print Email

Παρεμβάσεις

04.11.2020

'Εγγραφο προς τους Υπουργούς Υγείας για το αίτημα που ζήτησε το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Άμφισσας να γίνει τεστ covid στους εργαζόμενους και απορρίφθηκε.

ΑΘΗΝΑ 4/11/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3649

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Άμφισσας

 

Κύριοι Υπουργοί,
Στο Νοσοκομείο της Άμφισσας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό συνάδελφοι γιατροί και Νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι παρευρέθηκαν σε πολλά τμήματα του Νοσοκομείου.
Αρκετοί συνάδελφοι βρίσκονται σε καραντίνα στις παθολογικές κλινικές λόγω έκθεσης στον ιό.
Το Σωματείο εργαζομένων διατυπώνει το εύλογο αίτημα να υποβληθούν όλοι οι εργαζόμενοι σε τεστ κορωνοϊού λόγω της διασποράς που υπήρξε στο Νοσοκομείο και το αίτημα δεν γίνεται δεκτό.
Χρειάζεται άμεσα η παρέμβασή σας για την διενέργεια προληπτικών τεστ στο σύνολο του προσωπικού είτε από τον ΕΟΔΥ είτε από το Νοσοκομείο.
Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση του Σωματείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.