Print Email

Δελτία Τύπου

09.12.2021

Απαράδεκτη και βίαιη συμπεριφορά του Αν. Διοικητή του Π.Γ.Ν. ΡΙΟΥ σε βάρος συναδέλφου, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου.

ΑΘΗΝΑ 9/12/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5297

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απαράδεκτη και βίαιη συμπεριφορά του Αν.Διοικητή του Π.Γ.Ν.ΡΙΟΥ σε βάρος συναδέλφου, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αν.Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου σε βάρος εκλεγμένου συνδικαλιστή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.
Όπως καταγγέλλει το ΔΣ του Σωματείου ο Αν.Διοικητής προσπάθησε να τον αποκλείσει από την αντιπροσωπεία του Σωματείου σε συνάντηση και επανέλαβε την επιθετική συμπεριφορά με τον προπηλακισμό του συνδικαλιστή στο χώρο της Γραμματείας του Γραφείου Διοίκησης.
Ο Αν.Διοικητής δεν διοικεί την επιχείρησή του. Συντονίζει διοικητικά το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας σε περίοδο πανδημίας και οφείλει να συνδιαλέγεται με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους εκπροσώπους των φορέων σε περίοδο μάλιστα που οι εργαζόμενοι δίνουν και τη ζωή τους (όπως η συνάδελφος που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά από εξαντλητικές βάρδιες) για να καλύπτουν τα τεράστια κενά σε προσωπικό.
Πρέπει να πάρει θέση το Υπουργείο Υγείας, η Διοίκησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας απέναντι σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές που καταγγέλλει το Σωματείο. Λίγος σεβασμός στο θεσμικό ρόλο των συνδικαλιστικών φορέων δεν βλάπτει!!!!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.