Print Email

Δελτία Τύπου

09.02.2021

Άμεση άρση των συνδικαλιστικών διώξεων του συναδέλφου Αχιλλέα Καλεμκερίδη για δηλώσεις του που αναδείκνυε τα προβλήματα του Νοσοκομείου

ΑΘΗΝΑ 9/2/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4100

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμεση άρση των συνδικαλιστικών διώξεων του συναδέλφου Αχιλλέα Καλεμκερίδη, για δηλώσεις του που αναδείκνυε τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς άσκησε πειθαρχική δίωξη στον εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων, Γενικό Γραμματέα του Σωματείου και του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Καλεμκερίδη Αχιλλέα, για δηλώσεις στον τύπο.
Στα πλαίσια της άσκησης των Συνδικαλιστικών καθηκόντων έχει το δικαίωμα ανάδειξης των προβλημάτων του Νοσοκομείου.
Με το Νόμο 1264/82 περί Συνδικαλιστικών ελευθεριών, απαγορεύεται η πειθαρχική δίωξη στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων για την συνδικαλιστική τους δράση. Δεν θα επιτρέψουμε την φίμωση των εκπροσώπων των εργαζομένων με την απειλή ποινικών και πειθαρχικών διώξεων.
Καταδικάζουμε όλη την διαδικασία και ζητάμε από την πολιτική Ηγεσία, την 4η ΥΠΕ να παρέμβει να αρθεί η πειθαρχική δίωξη.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.