Print Email

Δελτία Τύπου

31.10.2018

Απόπειρα αυτοκτονίας Νοσηλεύτριας στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας" την Παρασκευή 26/10/2018 το πρωί στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

ΑΘΗΝΑ 30/10/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 865

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόπειρα αυτοκτονίας Νοσηλεύτριας στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» την Παρασκευή 26/10/2018 το πρωί στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

Την Παρασκευή το πρωί στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία Νοσηλεύτρια 50 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. Ευτυχώς βρέθηκαν εκεί συνάδελφοι λόγω κινητοποίησης του Σωματείου και την έσωσαν. Νοσηλεύτηκε επί ημέρες στο Νοσοκομείο.
Η συνάδελφος όπως καταγγέλλει η ίδια δημόσια και το Σωματείο έφτασε στο έσχατο σημείο απόγνωσης επειδή αγνοήθηκε επί πολύ καιρό από την Διοίκηση του Νοσοκομείου στις δυσχέρειες που αντιμετώπιζε στην παροχή των υπηρεσιών. Πολλές φορές έθεσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ίδια και τα εξωτερικά ιατρεία στη Διεύθυνση, τον Διοικητή του Νοσοκομείου αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Δεν έδωσαν σημασία στα προβλήματα.
Τελικά καταβλήθηκε από τη καθημερινή αγωνιώδη προσπάθεια εξεύρεσης υλικών, τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Εξωτερικά Ιατρεία, την πίεση της δουλειάς λόγω των τραγικών ελλείψεων προσωπικού, το στρες. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου στον κόσμο του. Και δεν είναι ο μόνος Διοικητής που «αγρόν ηγόρασε».
Ντροπή!!!
Περαστικά στην συνάδελφο.
Δείτε την αναφορά του συζύγου.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.