Print Email

Δελτία Τύπου

16.03.2017

Τα Κέντρα Υγείας στενάζουν από τις ελλείψεις υλικών

ΑΘΗΝΑ 16/03/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2862

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατάντια κύριε Τσίπρα και κύριε Πολάκη

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ

Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ορεστιάδας και Δικαίων με το οποίο εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε Φορείς της περιοχής για δωρεές υλικών καθαριότητας και υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας.
Κοίτα που φτάσαμε με την Αριστερή Κυβέρνηση Τσίπρα – Πολάκη.
Η Υγεία στηρίζεται στη φιλανθρωπία!!!
Ούτε χαρτί υγείας δεν έχουν πια τα Κέντρα Υγείας. Συχνά οι εργαζόμενοι κάνουν έρανο μεταξύ του για να πλύνουν τα σεντόνια, να αγοράσουν γάζες, σύριγγες, χαρτί υγείας.
Δεν έχουν πετρέλαιο να κινήσουν τα Ασθενοφόρα.
Απευθύνονται στις Διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών και η απάντηση είναι στερεότυπη. «Δεν υπάρχουν χρήματα. Εάν θέλετε υλικά, βενζίνη, πετρέλαιο, απευθυνθείτε για δωρεές στο Δήμο, τους κατοίκους και τους Φορείς της περιοχής».
Τέτοια κατάντια!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.