Print Email

Ανακοινώσεις

02.06.2023

Σχετικά με τη χορήγηση του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στους Διευθυντές-Τομεάρχες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

ΑΘΗΝΑ 02/06/2023
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1174

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

ΘΕΜΑ: Σχετικά με τη χορήγηση του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στους Διευθυντές – Τομεάρχες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Μας καταγγέλλουν ότι υπάρχει πρόθεση Διοικήσεων Νοσοκομείων να περικόψουν το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας από τους Διευθυντές και Υποδιευθυντές της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Καλούμε τα Σωματεία μέλη να παρέμβουν να μην επιτρέψουν την περικοπή του Επιδόματος από τους συναδέλφους.
Ανακινείται ζήτημα περικοπών και τα Νοσοκομεία επικοινωνούν με υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Μάλιστα προτίθενται να καταλογίσουν ποσά του επιδόματος που έχουν ληφθεί.
Το ζήτημα απασχόλησε τα προηγούμενα χρόνια και με παρεμβάσεις της ΠΟΕΔΗΝ εκδόθηκαν σχετικές οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας και Εσωτερικών για συνέχιση καταβολής του Επιδόματος.
Σας τις κοινοποιούμε.
Δεν θα επιτρέψουμε την περικοπή του Επιδόματος.
Θα απαντήσουμε με δυναμικούς αγώνες όπως και σε πολλές άλλες αδικίες και αποκλεισμούς που περιλαμβάνει η ΚΥΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.