Print Email

Παρεμβάσεις

14.01.2022

Η ΠΟΕΔΗΝ με έγγραφό της προς τους Υπουργούς Υγείας καταγγέλει την συμπεριφορά της Διευθύντριας της Ν.Υ. του Νοσοκομείου Αγρινίου προς τη Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων

ΑΘΗΝΑ 03/01/2022
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5441

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ
2. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κα. ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ

ΚΟΙΝ.: 1. ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ΗΣ ΥΠΕ
2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Κύριε Υπουργέ,
Κυρία Υπουργέ,

Σας κοινοποιούμε αναφορά – καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου, που καταγγέλλει την συμπεριφορά της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, προς το πρόσωπο της Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομενων, με ανάρμοστους, προσβλητικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, που δεν συνάδουν με την χρηστή Διοίκηση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Η συμπεριφορά της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, που δεν είναι η μοναδική, καθώς και στο παρελθόν έχει εκφραστεί με παρόμοιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και προς άλλους εργαζόμενους είναι καταδικαστέα.
Θεωρούμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καθώς και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ θα πρέπει να καταδικάζουν το γεγονός και λάβουν τα προσήκοντα μέτρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.