Print Email

Παρεμβάσεις

23.07.2021

Η ΠΟΕΔΗΝ κοινοποιεί στην Υφυπουργό Εργασίας κα Δόμνα Μιχαηλίδου, επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εργαζομένων ΘΧΠ Ανατολικής Αττικής, που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις μετακινήσεις που αποφάσισε η Διοίκηση του ΚΚΠΠ Αττικής.

ΑΘΗΝΑ 23/07/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4709

ΠΡΟΣ: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
κα. ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΚΟΙΝ.: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΧΠ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Κυρία Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εργαζομένων ΘΧΠ Ανατολικής Αττικής, που εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τις μετακινήσεις που αποφάσισε η Διοίκηση του ΚΚΠΠ Αττικής προς τα υπόλοιπα παραρτήματα.
Οι μετακινήσεις δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας λόγου της τραγικής υποστελέχωσης.
Θεωρούμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας πρέπει να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη των αναγκών με προσλήψεις προσωπικού και στην ανάκληση των μετακινήσεων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.