Print Email

Παρεμβάσεις

08.07.2021

Η ΠΟΕΔΗΝ με παρέμβασή της στην Υφυπουργό Εργασίας κα Δ. Μιχαηλίδου, ενημερώνει ότι η Διοίκηση του Ε.Κ.Κ.Α. για να καλύψει τις ελλείψεις της Δ.Υ. μετακινεί υπαλλήλους άλλων ειδικοτήτων που είναι απαραίτητοι στην λειτουργία του Ξενώνα

ΑΘΗΝΑ 06/07/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4645

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
κα. ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΚΟΙΝ.: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Κ.Α.

 

Κυρία Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Κ.Α., που αναφέρει ότι η Διοίκηση του Φορέα αντί να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την πρόσληψη προσωπικού για να καλύψει τις ελλείψεις της Διοικητικής Υπηρεσίας, μετακινεί υπαλλήλους άλλων ειδικοτήτων που είναι απαραίτητοι στην λειτουργία του Ξενώνα.
Μάλιστα η Διοίκηση του ΕΚΚΑ μετακίνησε και την Γεν. Γραμματέα του Σωματείου, που πέρα από την συνδικαλιστική ιδιότητα, ήταν και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη σε σημαντική Δομή σε Ξενώνα Αττικής.
Θεωρούμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρέπει να προβεί άμεσα στις απαραίτητες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλύψεις τις ανάγκες και να σταματήσει τις μετακινήσεις σε αλλότρια καθήκοντα και να μην προσπαθεί να απαξιώσει το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.