Print Email

Παρεμβάσεις

25.05.2021

Η ΠΟΕΔΗΝ κοινοποιεί στους Υπουργούς Υγείας υπόμνημα του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Λιβαδειάς που αναφέρεται στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.

ΑΘΗΝΑ 24/05/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4483

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Κύριοι Υπουργοί,
Σας κοινοποιούμε Υπόμνημα του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ Λιβαδειάς που αναφέρεται στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.
Η ανάγκη δημιουργίας νέων τμημάτων διαχείρισης περιστατικών κορωνοϊού, η λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου ανέδειξαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα τεράστια κενά σε προσωπικό του Νοσοκομείου.
Οι κενές οργανικές θέσεις όλων των ειδικοτήτων του Νοσοκομείου είναι 220 και έγιναν μόλις 7 προσλήψεις μόνιμων ιατρών και ενός διοικητικού.
Στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς υπηρετούν 100 συμβασιούχοι εργαζόμενοι. Αν δεν μονιμοποιηθούν όπως κατ’ επανάληψη ζητάμε και απολυθούν το Νοσοκομείο θα καταρρεύσει.
Το προσωπικό ξεπέρασε το όριο της εργασιακής εξουθένωσης με συχνές μετακινήσεις από τμήμα σε τμήμα. Παρότι άρθηκε η απαγόρευση των κανονικών αδειών δεν μπορούν να χορηγηθούν άδειες στο προσωπικό λόγω ελλείψεων. Επιτακτική η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης με προσωπικό του Νοσοκομείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.