Print Email

Παρεμβάσεις

11.03.2021

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά την παρέμβαση των Υπουργών Υγείας για την στάση του Διοικητή του Γ.Ν. Πύργου που απευθύνεται με απαξιωτικά σχόλια στη Πρόεδρο του Δ.Σ.

ΑΘΗΝΑ 11/3/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:4232

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: 1. ΔΙΟΙΚΗΤΗ Γ.Ν.ΠΥΡΓΟΥ
2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΠΥΡΓΟΥ

 

Κύριοι Υπουργοί,
Θεωρούμε απαράδεκτο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου που έκανε μηνυτήριες αναφορές στους γιατρούς Παθολόγους και τους εξανάγκασε σε παραίτηση με κίνδυνο να μείνει το νοσοκομείο ακάλυπτο στη νοσηλεία περιστατικών κορωνοϊού εν μέσω πανδημίας, να απευθύνεται με απαξιωτικά σχόλια στην πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων επειδή στα πλαίσια των συνδικαλιστικών καθηκόντων κατέθεσε έγγραφο ο σύλλογος και ζήτησε απαντήσεις για ζητήματα ασφαλείας των εργαζομένων και των ασθενών από την πανδημία.
Η συμπεριφορά του Διοικητή είναι απαράδεκτη και θα πρέπει να παρέμβετε άμεσα. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των εργαζομένων δεν εκφοβίζονται. Με τη στήριξη της ΠΟΕΔΗΝ θα εξακολουθούν το ίδιο δυναμικά να διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα του νοσοκομείου και των εργαζόμενων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.