Print Email

Παρεμβάσεις

28.01.2021

Κοινοποίηση στους Υπουργούς Υγείας έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων καθώς και έγγραφο των Τραυματιοφορέων που αναφέρεται στην ανάρμοστη συμπεριφορά του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου

ΑΘΗΝΑ 28/01/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4032

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ

Κύριοι Υπουργοί,
Σας κοινοποιούμε έγγραφο – καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων καθώς και έγγραφο των Τραυματιοφορέων, που αναφέρεται στην ανάρμοστη συμπεριφορά του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε αντίξοες συνθήκες εργασίας λόγω του covid-19, αλλά και των προβλημάτων υγείας που παρουσιάζονται σε πολλούς, λόγω της επαγγελματικής εξουθένωσης και της μεγάλης ηλικίας.
Θεωρούμε ότι η αντιδεοντολογική και ανάρμοστη συμπεριφορά δεν αρμόζει με τα ήθη της χρηστής διοίκησης και καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε τέτοια φαινόμενα να μην έχουν θέση στην λειτουργία των Νοσοκομείων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.