Print Email

Παρεμβάσεις

17.12.2020

Έγγραφο προς τους Υπουργούς Υγείας περί εμβολιασμού για τον κορωνοϊό του Υγειονομικού προσωπικού

ΑΘΗΝΑ 17/12/2020

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3884

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ
ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

ΘΕΜΑ: Περί εμβολιασμού για τον κορωνοϊό του Υγειονομικού Προσωπικού

Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον εμβολιασμό του Υγειονομικού Προσωπικού. Χάσαμε πολλούς συναδέλφους σε αυτόν τον πόλεμο και άλλοι πολλοί δίνουν την μάχη για την ζωή διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Θέλουμε να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον τραγικό απολογισμό. Όμως για να επιτύχει ο καθολικός εμβολιασμός του προσωπικού θα πρέπει να υπάρξουν προσεκτικοί χειρισμοί από την μεριά των διοικήσεων των Νοσοκομείων και του Υπουργείου Υγείας.
Η έγγραφη οδηγία που έφτασε στα Νοσοκομεία σήμερα το πρωί και ζητάει να δηλώσουν οι συνάδελφοι εάν επιθυμούν να εμβολιαστούν μέχρι αύριο το πρωί δεν συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση. Δημιουργεί κλίμα εξαναγκασμού με αποτέλεσα να προβληματίζονται πολλοί συνάδελφοι.
Ως εκ τούτου προτείνουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα να μην ισχύσουν οι πιεστικές ημερομηνίες δήλωσης εμβολιασμού. Οι Επιτροπές Λοιμώξεων να ενημερώσουν το προσωπικό για την ανάγκη εμβολιασμού. Έτσι θεωρούμε ότι θα πειστεί το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού και θα εμβολιαστεί, για καλό δικό μας και των ασθενών.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.