Print Email

Παρεμβάσεις

06.11.2020

Έγγραφο προς τους Υπουργούς Υγείας για τις μετακινήσεις του Υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

 

ΑΘΗΝΑ 5/11/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3656

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»

Κύριοι Υπουργοί,

Με δεδομένη την απόφαση για lockdown τίθεται από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ένα πρακτικό ζήτημα για τις μετακινήσεις του Υγειονομικού προσωπικού. Πολλοί που διαμένουν εκτός του αστικού ιστού μοιράζονται τις μετακινήσεις με ένα αυτοκίνητο. Τώρα θα αναγκασθούν να πηγαίνουν με τις συγκοινωνίες που είναι χειρότερο για τη διασπορά του ιού.
Θα πρέπει λοιπόν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί που έχουν βεβαίωση από την υπηρεσία τους να μπορούν να κινούνται από και προς την εργασία τους περισσότεροι των επιτρεπόμενων (ένας ή δύο) στο ίδιο όχημα. Γνωρίζουν τους κανόνες προφύλαξης. Εξάλλου εργάζονται μαζί στους ίδιους χώρους του Νοσοκομείου.
Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση του Σωματείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.