Print Email

Παρεμβάσεις

13.10.2020

Έγγραφο προς του Υπουργούς Υγείας των εργαζομένων στο Βιοχημικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Π & Α. Κυριακού, όπου αναφέρεται στις ελλείψεις προσωπικού και για την αδυναμία σύνταξης των προγραμμάτων για την ασφαλή λειτουργία του.

 

ΑΘΗΝΑ 13/10/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3542

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Κύριοι Υπουργοί,

Σας κοινοποιούμε έγγραφο των εργαζομένων στο Βιοχημικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ, όπου αναφέρεται στις ελλείψεις προσωπικού Τεχνολόγων – Παρασκευαστών του Βιοχημικού τμήματος του Νοσοκομείου και για την αδυναμία σύνταξης των προγραμμάτων για την ασφαλή λειτουργία του εργαστηρίου.
Θεωρούμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρέπει να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του εργαστηρίου.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.