Print Email

Παρεμβάσεις

26.08.2020

Οι κινητές μονάδες (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, θα πρέπει να μεταβαίνουν στα Κέντρο Υγείας, ώστε να διενεργούν τα test στους υπαλλήλους, ώστε οι υπάλληλοι να μην επιβαρύνονται με τα έξοδα κίνησης.

ΑΘΗΝΑ 25/8/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3318

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

 

Κύριοι Υπουργοί,
Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η μείωση της διασποράς του ιού και η υγεία ασθενών και εργαζομένων, υποχρεωτικά όλοι οι εργαζόμενοι Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας θα υποβάλλονται σε test covid-19, σε μοριακή εξέταση, μετά την επιστροφή από την κανονική τους άδεια.
Η λήψη των δειγμάτων θα γίνεται σε νοσοκομειακές μονάδες υγείας, όπου λειτουργεί μηχάνημα PCR, ώστε να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι υπάλληλοι.
Με δεδομένο ότι πολλά Κέντρα Υγείας είναι σε μεγάλη απόσταση από τα Νοσοκομεία όπου διενεργούνται τα test, αναγκάζονται οι υπάλληλοι να μεταβούν με δικά τους έξοδα.
Θεωρούμε ότι οι κινητές μονάδες (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, θα πρέπει να μεταβαίνουν στο Κέντρο Υγείας, ώστε να διενεργούν τα test στους υπαλλήλους, ώστε οι υπάλληλοι να μην επιβαρύνονται με τα έξοδα κίνησης.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.