Print Email

Παρεμβάσεις

14.07.2020

Η ΠΟΕΔΗΝ κοινοποιεί στους Υπουργούς Υγείας υπόμνημα του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κέρκυρας για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην λειτουργία του νέου Νοσοκομείου και οφείλονται στις ελλείψεις προσωπικού σε όλους τους κλάδους

ΑΘΗΝΑ 14/7/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3178

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

Κύριοι Υπουργοί,
Σας κοινοποιούμε υπόμνημα του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κέρκυρας, όπου αναφέρεται στα προβλήματα που παρουσιάζονται στην λειτουργία του νέου Νοσοκομείου και οφείλονται στις ελλείψεις προσωπικού σε όλους τους κλάδους (Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό, Διοικητικό, Τεχνικό κλπ.).
Η δύσκολη πραγματικότητα που περιγράφεται στο υπόμνημα για το Γ.Ν. Κέρκυρας - Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, επιβάλλεται να ανατραπεί.
Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ υιοθετεί τα αιτήματα των εργαζομένων του Γ.Ν. Κέρκυρας και καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυσή τους ώστε το Νοσοκομείο να προσφέρει ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες στην Κερκυραϊκή κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.