Print Email

Παρεμβάσεις

13.04.2020

Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ στους Υπουργούς Υγείας για συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων στα Δ.Σ. των Νοσοκομείων

ΑΘΗΝΑ 13/04/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2784


ΠΡΟΣ 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
           Κο. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙΚΙΛΙΑ
          2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
           Κο. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

Κύριοι Υπουργοί,
Διορίζετε Διοικητικά Συμβούλια στα Νοσοκομεία χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτό οι αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων ( γιατροί και λοιπό προσωπικό).
Δεν περιλαμβάνονται οι αιρετοί εκπρόσωποι παρ’ ότι η θητεία τους δεν έληξε και σε άλλα Νοσοκομεία που έληξε είναι αδύνατον μέσω πανδημίας να διεξαχθούν εκλογικές διαδικασίες που ούτως ή άλλως είναι ευθύνη των Διοικήσεων.
Δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύονται Διοικήσεις χωρίς την συμμετοχή των εργαζόμενων επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες αυθαίρετα δεν περιλαμβάνουν στις αποφάσεις συγκρότησης τους αιρετούς εκπροσώπους για δημοσίευση (Βόλος, Άμφισσα, Κομοτηνή, Άγιος Παύλος κ.α.). Θα πρέπει άμεσα να παρέμβετε να διορθωθούν οι αποφάσεις και να συμπεριληφθούν και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Δ.Σ. των Νοσοκομείων.
Φυσικά όπου έληξαν οι θητείες των αιρετών εκπροσώπων μετά την πανδημία θα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές προκειμένου να εκλεγούν νέοι αιρετοί εκπρόσωποι οι οποίοι σε νέα απόφαση θα δημοσιευθούν.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.