Print Email

Παρεμβάσεις

20.03.2020

Ανακοινώθηκε η χορήγηση Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους στην Δημόσια Υγεία. Θεωρούμε αυτονόητο ότι στην απόφαση αυτή θα συμπεριληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ και το ΕΚΑΒ

ΑΘΗΝΑ 18/3/2020
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2758

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο Β.ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο Β.ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

Κύριε Υπουργέ,
Χθες ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό η χορήγηση Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους στην Δημόσια Υγεία. Θεωρούμε αυτονόητο ότι στην απόφασή σας αυτή θα συμπεριλάβετε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτου κλάδου, ειδικότητας, σχέσης εργασίας που εργάζονται στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και ΕΚΑΒ.
Όλοι, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, είναι εκτεθειμένοι στον κορωνοϊό.
Ασφαλώς αναμένουμε επέκταση μόνιμων παροχών (αυξήσεις μισθών, αύξηση νυκτερινών, αργιών, ένταξη στα ΒΑΕ, αύξηση του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας), ως ένα μικρό δείγμα της προσπάθειας που καταβάλουμε σε αντίξοες συνθήκες όχι μόνο τώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά γενικότερα για το έργο που προσφέρουμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ               ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.