Print Email

Παρεμβάσεις

10.03.2020

Λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού θα πρέπει το Υπουργείο Υγείας να εξετάσει την παράταση των συμβάσεων των καθαριστριών, Τραπεζοκόμων και φυλάκων καθότι λήγουν στους τρέχοντες μήνες.

 

ΑΘΗΝΑ 10/03/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2729

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

Κύριοι Υπουργοί,

Λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού θα πρέπει να εξετάσετε την παράταση των συμβάσεων των καθαριστριών, Τραπεζοκόμων, φυλάκων καθότι λήγουν στους τρέχοντες μήνες που είναι εν’ ισχύ τα μέτρα.
Η απολύμανση, η καθαριότητα των Νοσοκομείων θα διαταραχθεί από τυχόν νέες καθαρίστριες, Τραπεζοκόμους που θα προσληφθούν, που δεν γνωρίζουν τους χώρους. Όπως και από τους φύλακες που ελέγχουν τις εισόδους των Νοσοκομείων.
Με βάση λοιπόν την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου, ζητάμε για λόγους Δημόσιου συμφέροντος την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα, φύλαξη, εστίαση για ένα έτος.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.