Εκτύπωση σελίδας

Κινητοποιήσεις

28.01.2021

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Συνδικαλιστικών Στελεχών Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 2/2/2021 στην 3η ΥΠΕ

ΑΘΗΝΑ 28/1/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4046

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στην 3η ΥΠΕ

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής καλύπτουμε και στηρίζουμε τα Συνδικαλιστικά Στελέχη που διώκονται υπηρεσιακά και ποινικά για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους με τις οποίες αναδεικνύουν τα προβλήματα των Νοσοκομείων.
Στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας ασκήθηκαν από τη Διοίκηση στα Συνδικαλιστικά Στελέχη, στον Πρόεδρο του Σωματείου Φωστηρόπουλο Σίμο και στην τότε Πρόεδρο Σταυρουλάκη Ελένη ποινικές και υπηρεσιακές διώξεις για δηλώσεις τους στον τύπο που αναδείκνυαν τα προβλήματα και τις δυσχέρειες των Νοσοκομείων στη διαχείριση της πανδημίας.
Την Τρίτη 2/2/2021 στις 10πμ με το Νομικό τους Σύμβουλο θα καταθέσουν υπόμνημα στην Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ για παράνομες καταχρηστικές διώξεις και θα ζητήσουν την άρση των εν λόγω αυθαίρετων διοικητικών πράξεων.
Καλούμε τα Συνδικαλιστικά Στελέχη των Σωματείων Μελών της Κεντρικής Μακεδονίας σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από την ΥΠΕ την Τρίτη 2/2/2021 στις 10πμ να στηρίξουμε τους συναδέλφους που καταθέτουν υπόμνημα. Όλοι μαζί να απαιτήσουμε να σεβαστούν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ