Print Email

Κινητοποιήσεις

01.09.2020

Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 9:30πμ έξω από το Υπουργείο Εργασίας για την ένταξή μας στα Β.Α.Ε.

ΑΘΗΝΑ 27/8/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3327


ΠΡΟΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ
την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 9:30πμ έξω από το Υπουργείο Εργασίας
για την ένταξή μας στα Β.Α.Ε.

Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει την Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και καλεί σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας τα Συνδικαλιστικά Στελέχη και Εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 9:30 πμ. έξω από το Υπουργείου Εργασίας (Σταδίου 29) με αίτημα: Την άμεση ένταξη στα ΒΑΕ με αναδρομική ισχύ όλου του ασφαλιστικού βίου χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.
Κληθήκαμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας στην αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Εργασίας στην οποία ήδη έχουμε κοινοποιήσει σχετικά υπομνήματα.
Η κατάθεση των απόψεών μας στην Επιτροπή δεν σημαίνει και την ένταξή μας.
Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογούμε εν’ μέσω πανδημίας για την αναγκαιότητα ένταξης των Υγειονομικών, Προνοιακών και ΕΚΑΒ υπαλλήλων στα Β.Α.Ε.
Διαθέτουμε ενιαίο φορέα ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και δεν μπορεί υπάλληλοι των ίδιων επαγγελμάτων να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό ασφαλιστικό τρόπο.
Οι χιλιάδες συνάδελφοι που αρρωσταίνουν από την επικινδυνότητα και την ανθυγιεινότητα των Επαγγελμάτων επιβάλουν την ένταξή μας χωρίς «αστερίσκους»

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ           ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.