Εκτύπωση σελίδας

Εκδηλώσεις

25.08.2016

Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ

ΑΘΗΝΑ 23/8/2016
ΑΡ.ΠΡΩΤ.:2065

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

Η ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχει δυναμικά στο Συλλαλητήριο που οργανώνουν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ στη ΔΕΘ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στο Άγαλμα Βενιζέλου 6 μ.μ.

Πέραν της συμμετοχής μας στο Συλλαλητήριο, οργανώνουμε Πορεία Σωτηρίας την Παρασκευή 9.9.2016, επτά χιλιομέτρων που την ονομάζουμε το Καραβάνι της Υγείας. θα εκκινήσει από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στις 7.00πμ, θα διέλθει από τα Νοσοκομεία Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Αγ.Δημήτριος και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων και τους Εργαζόμενους στα Νοσοκομεία, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας όλης της
Χώρας σε δυναμική συμμετοχή.

Η ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει τα έξοδα των πούλμαν μεταφοράς όμορων περιφερειακών Νοσοκομείων που θα ναυλωθούν από τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων.
Όσοι εργαζόμενοι από το Λεκανοπέδιο ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να δηλώσουν ενδιαφέρον στα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων τους. Η ΠΟΕΔΗΝ σε συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων θα ναυλώσει αντίστοιχο αριθμό πούλμαν.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ