Print Email

Δελτία Τύπου

25.07.2023

Θλίψη για το θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της

ΑΘΗΝΑ 25/07/23
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1306

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

 

Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Ανεκτίμητη η συμβολή της στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στη χώρα μας.
Η Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Νοσοκομείου ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ που ίδρυσε και στήριξε την λειτουργία της είναι πρότυπο σε όλη την Ευρώπη με το ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών που παρέχει στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Παρότι η ΠΟΕΔΗΝ διαφωνεί με την μετατροπή σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την τεράστια προσφορά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

 

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.