Print Email

Δελτία Τύπου

09.02.2023

Έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση της ΠΟΕΔΗΝ στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

ΑΘΗΝΑ 8/2/2023
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 842

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση της ΠΟΕΔΗΝ
στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

 

Η ΠΟΕΔΗΝ και όλοι οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας της χώρας μας εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία με τα χιλιάδες θύματα.
Είμαστε συγκλονισμένοι με τις εικόνες που παρακολουθούμε που αποτυπώνουν την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι των πληγέντων περιοχών από το σεισμό.
Κάθε φορά που σώζεται ένας άνθρωπος από τα ερείπια που άφησε πίσω του ο σεισμός είναι μια κερδισμένη μάχη ζωής για όλους μας, ειδικά για εμάς τους υγειονομικούς που γνωρίζουμε από τέτοιες μάχες.
Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και Συρίας. Ως ελάχιστο δείγμα της έμπρακτης αλληλεγγύης μας και συμπαράστασης διαθέτουμε το ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να διατεθεί για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.
Καλούμε τα Σωματεία Μέλη να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.