Εκτύπωση σελίδας

Δελτία Τύπου

11.01.2022

Η ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει και στηρίζει την κινητοποίηση του Σωματείου και των Εργαζομένων του Νοσοκομείου "Η Αγία Όλγα" την Τετάρτη 12/01/2022 και ώρα 13:00 για την υποστελέχωση της Β' Παθολογικής Κλινικής και την αυταρχική συμπεριφορά της Διοίκησης

 

ΑΘΗΝΑ 11/01/2022
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5455

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/01/2021 & ΩΡΑ 13:00
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΕΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ

Η ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει και στηρίζει την κινητοποίηση του Σωματείου και των Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» την Τετάρτη 12/1/2022 και ώρα 13:00 με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου και παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, για την υποστελέχωση της Β’ Παθολογικής κλινικής και την αυταρχική συμπεριφορά της Διοίκησης.
Την ώρα που το Νοσοκομείο νοσηλεύει 90 περιστατικά κορωνοϊού και περί τα 60 παθολογικά περιστατικά από τη Β’ Παθολογική κλινική παραιτήθηκαν οι 8 ειδικευόμενοι γιατροί στο σύνολό τους λόγω των συνθηκών εργασίας και της αυταρχικής Διοίκησης.
Αποψιλώνεται το Νοσοκομείο από προσωπικό με συνεχείς μετακινήσεις προς άλλα Νοσοκομεία.
Η Διοίκηση λειτουργεί με αυταρχικό τρόπο με αποτέλεσμα να δημιουργεί αναστάτωση στην λειτουργία του Νοσοκομείου και ωθεί σε παραίτηση συναδέλφους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αν είναι δυνατόν!!!
Χειρουργήθηκαν 6 έκτακτα περιστατικά με σοβαρά οφθαλμολογικά προβλήματα μεταξύ αυτών και ένας άστεγος νέος άνθρωπος που έχανε την όρασή του και προσήλθε στην εφημερία. Γι αυτό κλήθηκε σε ΕΔΕ η Διευθύντρια γιατρός της Οφθαλμολογικής κλινικής. Κατά την θέση της Διοίκησης έπρεπε να τεθούν στη λίστα χειρουργείων που είναι μετά έξι μήνες. Εάν συνέβαινε αυτό θα είχαν χάσει την όρασή τους!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ