Εκτύπωση σελίδας

Δελτία Τύπου

24.11.2021

Ο Αν. Υπουργός Οικονομικών άδειασε σήμερα τον Πρωθυπουργό για το επίδομα. Μας εμπαίζουν. Θέλουν να διχάσουν το προσωπικό.

 

ΑΘΗΝΑ 24/11/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5281

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αν. Υπουργός Οικονομικών άδειασε σήμερα τον Πρωθυπουργό για το επίδομα
Μας εμπαίζουν. Θέλουν να διχάσουν το προσωπικό

Ο Πρωθυπουργός προχθές στη Βουλή είπε ότι θα καταβληθεί έκτακτο βοήθημα ύψους ½ μισθού σε 100.000 υγειονομικούς Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, ΕΚΑΒ και άλλων Φορέων του Υπουργείου Υγείας. Εξάλλου στους 100.000 που εξήγγειλε ότι είναι δικαιούχοι του έκτακτου βοηθήματος συμπεριλαμβάνονται όλοι. Αντίστοιχη ρύθμιση υπήρξε το Πάσχα του 2020.
Έρχεται σήμερα ο Αν. Υπουργός Οικονομικών κος Θ. Σκυλακάκης με δηλώσεις του και παίρνει πίσω τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού και ανακοινώνει ότι το επίδομα θα καταβληθεί μόνο στους Υγειονομικούς της πρώτης γραμμής δηλαδή σε όσους έρχονται σε επαφή με ασθενείς όπως είπε!!!
Τι εννοεί;
Υπάρχει εργαζόμενος στην Δημόσια Υγεία που δεν έρχεται σε επαφή με ασθενείς; Τελικά ποιόν να πιστέψουμε; Τον Πρωθυπουργό ή τον Αν. Υπουργό Οικονομικών;
Ο ένας αναιρεί τον άλλον.
Ακόμη και για τα ψίχουλα μας εμπαίζουν. Προσπαθούν να διαιρέσουν, να διχάσουν το προσωπικό.
Ξέχασαν το διχαστικό κλίμα που δημιουργήθηκε με την Δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου. Θα έχουμε πάλι τους Διοικούντες να καθορίζουν κατά το δοκούν τους δικαιούχους.
Το κάνουν μόνο και μόνο για να μειώσουν το κόστος αφού η παροχή είναι ½ μισθός όπως ξεκαθάρισε ο Αν. Υπουργός Οικονομικών ακόμη και στην περίπτωση που οι δικαιούχοι είναι πολύ λιγότεροι.
Μας εμπαίζουν. Φτάνει πια.
Να μην επιχειρηθεί νέα διάσπαση. Θα υπάρξει τεράστια αναστάτωση στα Νοσοκομεία με επιπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Δεν υπολογίζουν τίποτα τελικά;

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ