Εκτύπωση σελίδας

Δελτία Τύπου

27.10.2021

Καταγγελία για άρση πειθαρχικής ποινής που υπεβλήθη άδικα στην Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΨΝΑ.

ΑΘΗΝΑ 26/10/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5116

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΨΝΑ

 

Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ψ.Ν.Α. για την πειθαρχική ποινή που επέβαλε στην Υποδιευθύντρια Ν.Υ. κα Ευαγγελία Καραχάλιου, γιατί δεν συμμετείχε στη διαδικασία της αλλοίωσης, παραποίησης προγραμμάτων υπηρεσίας συναδέλφων που τέθηκαν σε αναστολή και υπέγραφε με επιφύλαξη.
Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ, από τις 3/9/2021, με ανάρτηση σχετικών ανακοινώσεων έχει επανειλημμένα καταγγείλει τη Διοίκηση που με υπερβάλλοντα ζήλο συμμετείχαν στην ετεροχρονισμένη αλλοίωση/παραποίηση/νόθευση των εβδομαδιαίων δεδουλευμένων προγραμμάτων του μη εμβολιασμένου προσωπικού για covid-19, από 1/9/2021. Παράλληλα, έχει καταγγείλει όλες τις ενέργειες της Διοίκησης, που επέφεραν σύγχυση και δυσλειτουργία σε όλο το νοσοκομείο αναφορικά με την εφαρμογή του Νόμου που θέτει το προσωπικό σε αναστολή καθηκόντων εργασίας.
Φαίνεται πως το μόνο που ενδιαφέρει τη Διοίκηση είναι η εφαρμογή και επιβολή όλων των αντιδραστικών και αντιλαϊκών επιλογών της κυβερνητικής πολιτικής, με κάθε τρόπο και σε κάθε φωνή που δεν συμμορφώνεται.... προς τας υποδείξεις... , αδιαφορώντας για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους στο ΨΝΑ. Άλλωστε η προσπάθεια αυτή ενισχύεται και με τη διαδικασία απευθείας ανάθεσης προσώπων σε θέσεις ευθύνης, προκειμένου να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά ο μηχανισμός της Διοίκησης.
Ζητάμε να ακυρωθεί η άδικη ποινή που υποκρύπτει σκοπιμότητες για τη διαμόρφωση τετελεσμένων στην ενδεχόμενη επιλογή Διευθυντικών θέσεων στη Νοσηλευτική Υπηρεσία.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ