Εκτύπωση σελίδας

Δελτία Τύπου

04.10.2021

Η ΠΟΕΔΗΝ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό αποτρόπαιο τρόπο, συγκεντρώσεις Αντιεμβολιαστών Ακροδεξιών νοσταλγών της Χούντας που αυτοαποκαλούνται Υγειονομικοί.

ΑΘΗΝΑ 4/10/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4997

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό αποτρόπαιο τρόπο,
συγκεντρώσεις Αντιεμβολιαστών Ακροδεξιών νοσταλγών της Χούντας
που αυτοαποκαλούνται Υγειονομικοί

Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ακροδεξιοί αντιεμβολιαστές που αυτοαποκαλούνται υγειονομικοί και επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν υπό τους ήχους χουντικών εμβατηρίων την Παρασκευή 1/10 έξω από τα γραφεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ στην πλατεία Αριστοτέλους ουδεμία σχέση έχουν με το υγειονομικό κίνημα και την ΠΟΕΔΗΝ.
Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο. Τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν θυμό και οργή. Εκμεταλλεύονται την ανάγκη συναδέλφων που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας και βρέθηκαν στο δρόμο χωρίς ευρώ μισθό για να προωθήσουν τις φασιστικές ιδέες και αποτρόπαιες πράξεις.
Μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ακροδεξιά εγκληματικά στοιχεία προβαίνουν σε βίαιες, εγκληματικές και αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος μαθητών και φοιτητών.
Οι φασίστες και οι νεοναζί δεν έχουν καμία θέση στο υγειονομικό κίνημα.
Καλούμε τους συναδέλφους που παρασύρονται από την ανάγκη της άδικης, σκληρής, ανάλγητης αναστολής εργασίας που έχουν υποστεί να μην παρασύρονται και να εξετάζουν προσεκτικά την συμμετοχή τους στις όποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Να μην επιτρέχουν σε ακροδεξιά, ναζιστικά στοιχεία να εκμεταλλεύονται την ανάγκης τους.
Η ΠΟΕΔΗΝ οργανώνει αγώνες ενάντια στις αναστολές εργασίας την ιδιωτικοποίηση της υγείας και περιφρουρεί τις συγκεντρώσεις ώστε να μην παρεισφρέουν ακροδεξιοί νοσταλγοί της χούντας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ