Εκτύπωση σελίδας

Δελτία Τύπου

09.08.2021

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της Διοικήτριας του ΓΝ Χίου να στείλει εξώδικο στο μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ Παντέλη Παναγιώτη και στην παράταξη Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα

ΑΘΗΝΑ 09/08/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4739


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια της Διοικήτριας του Γ.Ν. Χίου να στείλει εξώδικο στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ συνάδελφο Παναγιώτη Παντέλη και στην παράταξη Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα για τις συνδικαλιστικές θέσεις που διατύπωσαν σχετικά με διώξεις εργαζομένων και αναθέσεις Προϊσταμένων παραβιάζοντας την αξιοκρατία.
Η ΠΟΕΔΗΝ ενοχλεί με τις θέσεις της και η μόνιμη επωδός των Διοικήσεων των υγειονομικών μονάδων είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη ποινικοποιώντας την συνδικαλιστική δράση θυμίζοντας άλλες εποχές. Θέλουν να μας φοβίσουν. Δεν θα τους περάσει.
Είναι αυτονόητη η στήριξή μας στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής συνάδελφο Παναγιώτη Παντέλη και στην παράταξη Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα σε όλα τα επίπεδα. Η ΠΟΕΔΗΝ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της δεν τρομοκρατούνται. Δεν υποστέλλουν τη σημαία. Θα εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας. Ας το κατανοήσουν οι Διοικούντες το Σύστημα Υγείας. Οι Υπουργοί Υγείας να αντιληφθούν επιτέλους ότι το Συνδικαλιστικό Υγειονομικό Κίνημα δεν χειραγωγείται.



Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ