Print Email

Δελτία Τύπου

28.07.2021

Απαράδεκτη η στάση της Διοίκησης του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"

ΑΘΗΝΑ 28/07/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4732

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απαράδεκτη η στάση της Διοίκησης του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της Διοίκησης του Νοσοκομείου ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» (Διοικητή και Αναπληρώτρια Διοικήτρια), μία στάση που χαρακτηρίστηκε αυταρχική απ’ όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, να επιχειρήσει με έγγραφό της, που εστάλη σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και στην Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν., να χειραγωγήσει και να κάνει ωμή παρέμβαση στη λειτουργία του Συλλόγου, ζητώντας να αναβάλλει την κινητοποίηση που στήριξε και κάλυψε η ΠΟΕΔΗΝ. Ο Σύλλογος Εργαζομένων προγραμμάτισε κινητοποίηση στις 15/07/2021, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση που πήρε η Διοίκηση να απολύσει 300 περίπου εργαζόμενους-συναδέλφους ΣΟΧ προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την ανάθεση σε εργολάβο των υπηρεσιών στήριξης.
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή.
Ο Διοικητής εκείνη την ημέρα ήταν άφαντος και εντός του Νοσοκομείου κλήθηκε να παρέμβει η Ελληνική Αστυνομία να διαλύσει την συγκέντρωση.
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις για την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Αιτία πολέμου είναι για την ΠΟΕΔΗΝ και τα Σωματεία η επιστροφή των εργολάβων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.