Print Email

Δελτία Τύπου

06.05.2021

Να πάψουν να συκοφαντούν το Υγειονομικό προσωπικό για τον εμβολιασμό. Ποσοστά συμμετοχής υγειονομικού προσωπικού στον εμβολιασμό

ΑΘΗΝΑ 06/05/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4437

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να πάψουν να συκοφαντούν το Υγειονομικό προσωπικό για τον εμβολιασμό.
Το ποσοστό συμμετοχής αυτή τη στιγμή ξεπερνάει το 80% όσων έχουν εμβολιασθεί, όσων έχουν αντισώματα, όσων είναι στις λίστες για εμβολιασμό και όσων δεν μπορούν να εμβολιασθούν με ιατρική εντολή.
Με μία δεύτερη ευκαιρία θα είναι καθολική η συμμετοχή

Για την αποκατάσταση της αλήθειας περάσαμε στην κατασυκοφάντηση του υγειονομικού προσωπικού πως δήθεν δεν εμβολιάζεται και διασπείρει τον ιό. Επισημαίνουμε τα εξής:
Το ποσοστό συμμετοχής στον εμβολιασμό σήμερα του υγειονομικού προσωπικού υπερβαίνει το 80% όσων εμβολιάσθηκαν, όσων έχουν αντισώματα, όσων είναι σε λίστες αναμονής για εμβολιασμό όσων δεν ενδείκνυται ο εμβολιασμός για ιατρικούς λόγους.
Συγκεκριμένα:
62% έχουν ήδη εμβολιασθεί με βάση τη λίστα που διατηρούν οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων.
Περί του 10% των Υγειονομικών έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και παρακολουθούν τακτικά τα αντισώματα όπως είναι η σχετική οδηγία του Υπουργείου Υγείας.
Περί του 10% των Υγειονομικών είτε βρίσκονται στις λίστες των Νοσοκομείων και περιμένουν να εμβολιασθούν είτε έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εμβολίου και έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, είτε ανήκουν σε ομάδες που δεν ενδείκνυται με ιατρικές οδηγίες ο εμβολιασμός τους (έγκυες, αυτοάνοσα ή άλλα νοσήματα κλπ).
Ζητάμε μία δεύτερη ευκαιρία για τον εμβολιασμό κατά προτεραιότητα του Υγειονομικού προσωπικού. Είμαστε βέβαιοι για την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.