Print Email

Δελτία Τύπου

20.04.2021

Εξώδικη διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ προς τον καθηγητή κύριο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο για τις υποτιμητικές και απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος των υγειονομικών.

ΑΘΗΝΑ 19/4/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4380

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιείται σήμερα, εξώδικη διαμαρτυρία δήλωση με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος της ΠΟΕΔΗΝ προς τον καθηγητή κύριο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δελτίο στις 20-3-2021, προέβη σε υποτιμητικές και απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος των υγειονομικών υπονοώντας, ότι έχουν χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και εξ αυτού του λόγου αρνούνται τον εμβολιασμό. Με το εν λόγω εξώδικο, ζητήθηκε από τον κύριο Βασιλακόπουλο να προβεί σε ανάκληση των απαράδεκτων δηλώσεων του, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος της.
Η ΠΟΕΔΗΝ και σύσσωμος ο κλάδος των υγειονομικών υπαλλήλων έχουν αποδείξει στην πράξη την αφοσίωση τους στην προστασία της δημόσιας υγείας, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, δίνοντας στην μεγάλη μάχη στην πρώτη γραμμή κατά του COVID 19, μαζί με τους ιατρούς και τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας. Δηλώσεις αυτού του είδους όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά τορπιλίζουν την μεγάλη προσπάθεια και δημιουργούν κλίμα διαχωρισμού και έντασης την στιγμή, που όλοι μας καλούμαστε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής κατάστασης.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.