Print Email

Δελτία Τύπου

21.08.2020

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προσπαθεί να ελέγξει τη διασπορά του κορωνοϊού με υπογραφές των υπαλλήλων σε υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν θα προσβληθούν από τον ιό στην άδειά τους ή τα ρεπό τους.

ΑΘΗΝΑ 21/8/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3303

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προσπαθεί να ελέγξει τη διασπορά του κορωνοϊού με υπογραφές των υπαλλήλων σε υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν θα προσβληθούν από τον ιό στην άδειά τους ή τα ρεπό τους.
Σας κοινοποιούμε την υπεύθυνη δήλωση.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση. Μοίρασε υπεύθυνες δηλώσεις τις οποίες υποχρεούνται να υπογράψουν οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου που αναγράφει τα εξής:
«Δηλώνω πως κατά την ολιγοήμερη άδεια/ρεπό μου που θα λάβω από …. έως … δεν θα αναπτύξω πέραν των συνήθων – καθημερινές δραστηριότητες και δη συμμετοχή μου σε χώρους με έντονο συνωστισμό!!.
Ως εκ τούτου δηλώνω ότι δεν θα εκτεθώ κατά το διάστημα αυτό σε αυξημένο κίνδυνο έναντι του ιού SARS-Cov-2».
Ο Διοικητής βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στοχοποιώντας τους εργαζομένους. Απαράδεκτη διοικητική πράξη που δεν είναι άξια σχολιασμού.
Εξάλλου γνωρίζει ο εν λόγω Διοικητής ότι στο Νοσοκομείο του πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκαν περιστατικά κορωνοϊού που ξέφυγαν (μαιευτική, ορθοπεδική)
Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει ώστε να αποσυρθεί η κατάπτυστη αυτή υπεύθυνη δήλωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ          ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.