Print Email

Δελτία Τύπου

18.11.2019

Το Νοσοκομείο Σαντορίνης με βάση τις χρεώσεις είναι το πιο ακριβό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ευρώπης.

ΑΘΗΝΑ 18/11/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:2306

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νοσοκομείο Σαντορίνης
Με βάση τις χρεώσεις το πιο ακριβό Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ευρώπης.
Σας κοινοποιούμε εξετάσεις με πανάκριβες χρεώσεις

Η Πολιτική ηγεσία της προηγούμενης Κυβέρνησης πανηγύριζε για το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα του Νοσοκομείου Σαντορίνης. Στην πραγματικότητα λειτουργεί με μεγάλη επικινδυνότητα χωρίς γιατρούς βασικών ειδικοτήτων και χρεώνει ακριβότερα τις εξετάσεις ακόμη και από τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία, για τουρίστες και όσους δεν δικαιούνται περίθαλψη. Δυσφημίζει τη χώρα μας διεθνώς. Οι χρεώσεις είναι πολλαπλάσιες από αυτές που προβλέπει το κρατικό τιμολόγιο. Λειτουργεί ως υποκατάστημα της ΑΕΜΥ Α.Ε. και χρεώνει όσο θέλει.
Σας κοινοποιούμε τιμολόγια που είναι «τσουχτερά» στην κυριολεξία. Αξονική που στοιχίζει 74 ευρώ με το κρατικό τιμολόγιο, χρεώνεται 200 ευρώ, συρραφή τραύματος με τιμή χειρουργικής επέμβασης, αιματολογικές εξετάσεις 30 ευρώ αντί 3 ευρώ!!!
Το Νοσοκομείο θα πρέπει να αλλάξει Νομική μορφή και να μετατραπεί σε Ν.Π.Δ.Δ. Η απόλυτη καταστροφή για το ΕΣΥ. Διέλυσε η ΑΕΜΥ το Νοσοκομείο Σαντορίνης. Φτάνει!!!
Οι εξετάσεις του εν λόγω ασθενή που σας κοινοποιούμε είναι 2.360 ευρώ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.