Print Email

Δελτία Τύπου

25.07.2019

Διαμαρτύρεται ο κος Πολάκης για την άρση της ασυλίας. Έβριζε τους πάντες και την ΠΟΕΔΗΝ με τον πιο χυδαίο τρόπο και τώρα θέλει να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία.

ΑΘΗΝΑ 25/7/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:1839

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαμαρτύρεται ο κος Πολάκης για την άρση της ασυλίας.
Έβριζε τους πάντες και την ΠΟΕΔΗΝ με τον πιο χυδαίο τρόπο και
τώρα θέλει να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία.

 

Ο κος Πολάκης που αυτοχαρακτηρίζεται παλληκάρι, διαμαρτύρεται για την άρση της ασυλίας προκειμένου να δικασθεί στα Ποινικά Δικαστήρια ως απλός πολίτης. Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία.
Αλήθεια, στα Υπουργικά του καθήκοντα ήταν να βρίζει με ανυπόστατες κατηγορίες τους πάντες.
Γιατί ο κος Πολάκης αντιδρά να δικασθεί με τον τρόπο που θα δικασθούμε εμείς για τις πολλές μηνυτήριες αναφορές που έκαναν κατά της ΠΟΕΔΗΝ Διοικητές Νοσοκομείων κατ’ εντολή του, για δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων, για την κατάσταση των Νοσοκομείων αν και οι καταγγελίες ήταν αυταπόδεικτες από όλους.
Η ΠΟΕΔΗΝ υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά τον Ιανουάριο 2017 στον κο Πολάκη παράλληλα με την αγωγή αποζημίωσης που καταδικάστηκε, αλλά αγνοείται η τύχη της.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.