Εκτύπωση σελίδας

Δελτία Τύπου

06.06.2019

2η ΥΠΕ 27 Ιουνίου ορίστηκε η συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου απουσιάζει από την ημερήσια διάταξη το θέμα των πλαστών πτυχίων Μπούτου. Ρουσφέτια συνέχεια τρεις μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών στο Νοσοκομείο Νάουσας.

 

ΑΘΗΝΑ 6/6/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1689

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2η ΥΠΕ 27 Ιουνίου ορίστηκε η συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου απουσιάζει από την ημερήσια διάταξη το θέμα των πλαστών πτυχίων Μπούτου
Ρουσφέτια συνέχεια τρείς μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών Νοσοκομείο Νάουσας. Μετακινήσεις καθαιρέσεις προϊσταμένων

Πλαστά πτυχία Μπούτου
Μετά από πολύ καιρό ορίστηκε συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 2ης ΥΠΕ 27 Ιούνη 2019 από την Ημερήσια Διάταξη που διανεμήθηκε στα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου δεν προκύπτει ότι θα τεθεί για να δικασθεί το θέμα των πλαστών πτυχίων Μπούτου. Γιατί ένα θέμα που προκάλεσε το πανελλήνιο δεν φρόντισε η 2η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας να προηγηθεί; Συγκαλύπτουν τον Μπούτο;

Ρουσφέτια στο Νοσοκομείο Νάουσας
Τρεις μέρες πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών ο Διοικητής των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας έκανε καθαιρέσεις με μετακινήσεις προϊσταμένων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Οι καθαιρέσεις, αναθέσεις και μετακινήσεις αναστάτωσαν όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και αντέδρασε, διαφώνησε μέχρι και η Αν. Διοικήτρια και ο Διοικητής της αφαίρεσε τις αρμοδιότητες που είχε να διοικεί το Νοσοκομείο Νάουσας.
Υπάρχουν στο Διαύγεια σχετικές αποφάσεις.
Σας κοινοποιούμε τις αποφάσεις του Σωματείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ