Print Email

Δελτία Τύπου

04.06.2019

Εξώδικη Διαμαρτυρία από την κα Ιορδανίδου στην ΠΟΕΔΗΝ η οποία μετακινήθηκε σε θέση που συστήθηκε ειδικά για την ίδια προεκλογικά στον Ερυθρό Σταυρό.

 

ΑΘΗΝΑ 4/6/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1683

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξώδικη Διαμαρτυρία από την κα Ιορδανίδου στην ΠΟΕΔΗΝ η οποία μετακινήθηκε σε θέση που συστήθηκε ειδικά για την ίδια προεκλογικά στον Ερυθρό Σταυρό
ΣΕΥΥΠ επιλογές από παράνομη Επιτροπή

Λάβαμε Εξώδικη Διαμαρτυρία από την κα Ιορδανίδου η οποία θεωρεί ότι θίγεται με το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ.
Είναι ψέματα αυτά που λέμε ότι η κα Ιορδανίδου λίγες ημέρες πριν τις εκλογές μετατάσσεται σε θέση που συνιστάται για την ίδια ως γιατρός από το ΘΡΙΑΣΙΟ στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ που Διοικητής είναι ο Διπλοθεσίτης Διοικητής κος Γεωργόπουλος, γνωστοί φίλοι του Πολάκη και οι δύο;
Γιατί τώρα;
Η παραίτηση από Διοικήτρια στην ΥΠΕ υποβάλλεται στον Υπουργό και γίνεται ή δεν γίνεται δεκτή.
Τα ΤΕΠ των Νοσοκομείων όπως και του Ερυθρού έχουν τεράστιες ανάγκες από ιατρικό προσωπικό καθ’ ότι οι ασθενείς περιμένουν ώρες να εξυπηρετηθούν.
Η κα Ιορδανίδου αφού μετατάχθηκε στα ΤΕΠ του Ερυθρού Σταυρού δεν θα πρέπει να εμφανισθεί άμεσα εκεί να δουλέψει;
Η μετάταξη έγινε για να προλάβει τις εκλογές;
Δεν μας φοβίζουν τα δικαστήρια.
Η παραίτηση της κας Ιορδανίδου είναι δική της υπόθεση και του Πολάκη. Η μετάταξή της όμως στον Ερυθρό Σταυρό αφορά το ήθος και ύφος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Προκηρύχτηκαν 113 θέσεις Επιθεωρητών του ΣΕΥΥΠ.
Έγιναν 218 αιτήσεις. Η Επιτροπή που ορίστηκε είναι παράνομη, καθ’ ότι οι ελεγχόμενοι από το ΣΕΥΥΠ δεν μπορεί από το νόμο να ορίζονται μέλη της Επιτροπής αξιολόγησης των Επιθεωρητών. Ορίστηκαν ως μέλη ο κος Ευαγγελάτος Γενικός Επιθεωρητής ως Πρόεδρος, σωστά και ως μέλη της Επιτροπής αντί Διευθυντών του Υπουργείου Υγείας ορίστηκαν πολιτικά προσωπικά η κα Ιορδανίδου Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και ο Διπλοθεσίτης Διοικητής κος Γεωργόπουλος. Επέλεξαν τους Επιθεωρητές και την ίδια στιγμή είναι ελεγχόμενοι για τις πράξεις τους από όσους επέλεξαν.
Η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφίων Επιθεωρητών συνεδρίασε πριν ενάμιση μήνα και χθες ανακοινώθηκαν οι 58 επιλεγέντες.
Προσπαθεί η κυβέρνηση να χειραγωγήσει το ΣΕΥΥΠ και να προλάβει να τακτοποιήσει τους υμετέρους.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.