Print Email

Δελτία Τύπου

21.05.2019

Κόβουν κορδέλες ακατάπαυστα στη Δημόσια Υγεία.

 

ΑΘΗΝΑ 21/5/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1645

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κόβουν κορδέλες ακατάπαυστα στη Δημόσια Υγεία

Σήμερα ο Υπουργός Υγείας επισκέπτεται την Τρίπολη. Άρον – άρον μεταφέρουν τους ασθενείς ψυχικά πάσχοντες οξέα περιστατικά με εισαγγελική εντολή από την κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου, έτσι για να δείξουν έργο και στον τομέα της Ψυχικής υγείας. Η κλινική δεν πληροί τις προϋποθέσεις μεταφοράς των ασθενών καθ’ ότι το ίδιο το Υπουργείο από 24/7/2017 έκρινε ότι το κτήριο είναι ακατάλληλο και χρειάζονται παρεμβάσεις για να υποδεχθεί με ασφάλεια τους ασθενείς. Οι παρεμβάσεις αυτές δεν έχουν γίνει.
Ασφαλώς και συμφωνούμε με την μεταφορά των ψυχικά πασχόντων οξέα περιστατικά στη νέα Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου.
Όχι όμως χωρίς να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και φροντίδας των ασθενών. Γίνεται βιαστικά η μεταφορά μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι άμεσες εκλογικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης.
Εν τω μεταξύ κόψανε τα τηλέφωνα από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και οι Διοικητικοί υπάλληλοι δεν μπορούν να κάνουν απογραφή. Πίσω στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο θα μείνει αφύλακτος εξοπλισμός δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Πλιάτσικο στα χέρια των κλεφτών.
Δείτε την ανακοίνωση του Σωματείου.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.