Print Email

Δελτία Τύπου

10.05.2019

Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

 

ΑΘΗΝΑ 9/5/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1603

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

 

Ο Πολάκης φωνάζει για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τις προηγούμενες κυβερνήσεις!!! Κρίνει εξ ιδίων.
Οι προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ημερών Πολάκη εξακολουθούν να γίνονται εκτός ΑΣΕΠ. Από ελεγχόμενη Επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλιστα τώρα γίνονται χιλιάδες προσλήψεις λόγω των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.
Εκδόθηκαν πριν λίγες ημέρες οι προσωρινοί πίνακες για τις 1576 θέσεις εργασίας με 18μηνες Συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα PHILOS ΥΠΟΕΡΓΟ 4 για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες.
Τις αιτήσεις επεξεργάσθηκε Επιτροπή που ορίστηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Και τι έκανε;
Σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που τίτλος σπουδών απαιτείται το απολυτήριο Λυκείου βαθμολόγησαν τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών που κατέθεσαν οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!! Αυτό συνέβη στα Νοσοκομεία ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΓΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟ.
Σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν βαθμολογούνται μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι αφού ο τίτλος σπουδών που απαιτείται για την πρόσληψη είναι το Απολυτήριο Λυκείου.
Ως προσόν διορισμού οι εν λόγω υποψήφιοι κατέθεσαν το απολυτήριο Λυκείου, όμως κατέθεσαν και μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 400 – 200 – 100 μόρια αντίστοιχα! Πράγμα παράνομο. Αλλοίωσαν τη σειρά για να βολέψουν δικούς τους υποψήφιους. Το τερμάτισαν.
Και πόσο άλλα.
Δείτε τους πίνακες.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.