Print Email

Δελτία Τύπου

10.04.2019

Διοικητής Νοσοκομείου και Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Υποψήφιοι με τον Σύριζα στις εκλογές. Άξιος ο μισθός τους!!!

ΑΘΗΝΑ 10/4/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1499

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διοικητής Νοσοκομείου και Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ
Υποψήφιοι με τον Σύριζα στις εκλογές.
Άξιος ο μισθός τους!!!

Διοικητής Νοσοκομείου και Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, εισέρχονται στο στίβο της Πολιτικής, χρησιμοποιώντας τη θέση που κατέχουν.
Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, στελέχη που έχουν διορισθεί να διοικήσουν φορείς του Δημοσίου να κάνουν ψηφοθηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές χρησιμοποιώντας τις θέσεις που κατέχουν.
Φαίνεται ο διορισμός τους αφορούσε και το Κράτος και τον Σύριζα.
Ο Διπλοθεσίτης Διοικητής των Νοσοκομείων Νίκαιας και Ερυθρός κος Γεωργόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Χαϊδάρι με την παράταξη του Σύριζα.
Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό της κας Δούρου.
Θυμίζουμε ότι ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς όπως και ο τότε Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, έλειπαν τις ώρες της τραγωδίας στο ΜΑΤΙ, παρ’ ότι ένας εκ των δύο θα έπρεπε να ήταν παρόν και στο Συντονιστικό. Όταν επέστρεψε ο Αντιπρόεδρος μετά τα μεσάνυκτα έπαιζε κρυφτούλι μαζί με τον Πολάκη για τους νεκρούς.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.