Εκτύπωση σελίδας

Δελτία Τύπου

09.04.2019

Τι έγινε ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία; Συνεχίζει παράνομα να πληρώνεται ως υπάλληλος από το Θριάσιο Νοσοκομείο. Φέρνει αναρρωτικές άδειες.

ΑΘΗΝΑ 9/4/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1496

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τι έγινε ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία;
Συνεχίζει παράνομα να πληρώνεται ως υπάλληλος από το Θριάσιο Νοσοκομείο.
Φέρνει αναρρωτικές άδειες

 

Είναι σαφές πια ότι ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας κος Μπούτος απολαμβάνει υπηρεσιακή ασυλία από την κυβέρνηση. Σωστά δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του από το Θριάσιο Νοσοκομείο για λόγους συνταξιοδότησης.
Όμως λόγω πλαστών πτυχίων με βάση το Ν.3528/2007 άρθρο 20 και τον ν.4305/2014, θα έπρεπε να ανακληθεί ο διορισμός του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και την 2η Υγειονομική Περιφέρεια και να αποσταλεί ο φάκελός του στην Εισαγγελέα. Όπως συνέβη με τις καθαρίστριες, τις Νοσηλευτές που προσκόμισαν πλαστά πτυχία.
Η παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας που δεν έχει συσταθεί ακόμη είναι στάχτη στα μάτια. Δεν τέθηκε καν σε αργία για τα πλαστά πτυχία.
Σήμερα ο κος Μπούτος είναι εγγεγραμμένος στη δύναμη του προσωπικού του Θριάσιου Νοσοκομείου. Φέρνει αναρρωτικές άδειες και πληρώνετε κανονικότητα από το Ελληνικό Δημόσιο.
Σας κοινοποιούμε την επανεγγραφή του κου Μπούτου ως υπαλλήλου του Θριασίου Νοσοκομείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ