Print Email

Δελτία Τύπου

02.04.2019

Στάχτη στα μάτια η μήνυση κατά παντός υπευθύνου του Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας σε συνεννόηση με Πολάκη για την σκανδαλώδη ανάθεση του κυλικείου.

 

ΑΘΗΝΑ 2/4/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1459

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

• Στάχτη στα μάτια η Μήνυση κατά παντός υπευθύνου του Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας σε συνεννόηση με Πολάκη για την σκανδαλώδη ανάθεση του κυλικείου. Την ανάθεση την έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. που παραμένουν στη θέση τους
• Ο πρώην Διοικητής με τα πλαστά πτυχία στο απυρόβλητο

Ο παράνομα Διπλοθεσίτης Διοικητής των Νοσοκομείων Ερυθρός και Νίκαια κατέθεσε σήμερα Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την σκανδαλώδη παράταση της Σύμβασης του κυλικείου στο Νοσοκομείο Νίκαιας έως το έτος 2034 την οποία ο Πολάκης με χαρακτηρισμούς «λάιτ» είπε ότι δεν ήταν στην πολιτική επιλογή της κυβέρνησης.
Η εν λόγω σύμβαση απάλλαξε τον Εργολάβο από τις βεβαιωμένες οφειλές προς το Νοσοκομείο από τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου 350.000 ευρώ και μείωσε το μίσθωμα κατά 3.000€
1 ½ μήνα Διοικητής αντί να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες επιστροφής των βεβαιωμένων οφειλών του κυλικείου από τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου (350.000 ευρώ) και να κηρυχθεί έκπτωτος ο κυλικειάρχης επειδή δεν τηρεί τις συμβατικές υποχρεώσεις καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να ρίξει στάχτη στα μάτια.
Την σκανδαλώδη ανάθεση έως το 2034 του κυλικείου την έκανε ο κος Μπούτος (πρώην Διοικητής)και τα τωρινά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Νίκαιας τα οποία διόρισε ο Πολάκης και συνεχίζει να αφήνει στη θέση τους.
Γιατί δεν τους διώχνουν κακήν κακώς.
Ο Διοικητής συνεργάζεται μαζί τους στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και χωρίς να ενημερώσει κανέναν σε συνεννόηση με Πολάκη για να πουν ότι κάτι κάνουν κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Η υπόθεση παραπέμπεται στις καλένδες.
Όπως και του πρώην Διοικητή με τα πλαστά πτυχία που απολαμβάνει ασυλία εν αντιθέσει με τις καθαρίστριες που διώκονται ποινικά και κατέληξαν στη φυλακή.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.