Print Email

Δελτία Τύπου

19.03.2019

Φωτογραφίες του Υπουργού Εσωτερικών κου Χαρίτση και Υφυπουργού Εργασίας κου Πετρόπουλου με τους τραυματιοφορείς, πρώην σχολικούς φύλακες Σάββατο 16/3/2019 σε σχολείο του Αλίμου για να τους πουλήσουν το ρουσφέτι της μετάταξής τους στους Δήμους.

ΑΘΗΝΑ 19/3/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1407

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φωτογραφίες του Υπουργού Εσωτερικών κου Χαρίτση και Υφυπουργού Εργασίας κου Πετρόπουλου με τους τραυματιοφορείς, πρώην σχολικούς φύλακες Σάββατο 16/3/2019 σε σχολείο του Αλίμου για να τους πουλήσουν το ρουσφέτι της μετάταξής τους στους Δήμους.
Τελικά η λάθος πίσω πόρτα του Υπουργείου Εργασίας που ήταν του Υπουργείου Εσωτερικών δεν ήταν και τόσο λάθος.

Σήμερα εισάγεται στην ολομέλεια της Βουλής, το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών στο οποίο προβλέπεται η μετάταξη 526 τραυματιοφορέων πρώην σχολικών φυλάκων στους Δήμους. Τέσσερα χρόνια μετά και λίγο πριν τις εκλογές, θυμήθηκε η Κυβέρνηση ότι έχουν πρόβλημα φύλαξης τα σχολεία.
Η ΠΟΕΔΗΝ δεν θα ασχολούνταν με την μετάταξη των Τραυματιοφορέων πρώην Σχολικών Φυλάκων εάν είχαν προκηρύξει και προσλάβει αντίστοιχο αριθμό Τραυματιοφορέων στα Νοσοκομεία.
Η λάθος πίσω πόρτα του Υπουργείου Εργασίας που ήταν του Υπουργείου Εσωτερικών και στην οποία προσπαθήσαμε να εισέλθουμε την Πέμπτη 14/3/2019, δεν ήταν τελικά και τόσο λάθος. Πίσω από τα κατεβασμένα κάγκελα των Υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών, την ώρα που οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Υγείας ήταν συγκεντρωμένοι με ένα από τα βασικά αιτήματα να αποσυρθεί το άρθρο 87 του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την μετάταξη στους Δήμους 526 τραυματιοφορέων πρώην σχολικών φυλάκων, όχι μόνο δεν ίδρωσε το αυτί των Υπουργών, έκλεισαν ραντεβού μαζί τους για να τους πουλήσουν το ρουσφέτι.
Αδιαφορούν για τη διάλυση των Νοσοκομείων αφού τα Νοσοκομεία θα στερηθούν 526 τραυματιοφορείς στους 2300 που υπηρετούν συνολικά. Πολλά Νοσοκομεία μένουν χωρίς κανέναν τραυματιοφορέα. Η ταλαιπωρία των ασθενών θα είναι απίστευτη όταν φύγουν. Η ζωή των ασθενών θα τίθεται σε διαρκή κίνδυνο λόγω των καθυστερήσεων.
Το ραντεβού των Υπουργών με τους τραυματιοφορείς πρώην σχολικούς φύλακες, του κου Χαρίτση Υπουργού Εσωτερικών και του κου Πετρόπουλου Υφυπουργού Εργασίας, έγινε το Σάββατο το πρωί 16/3/2019 σε σχολείο του Αλίμου. Οι Υπουργοί τους πούλησαν το ρουσφέτι και έκαναν καθοδήγηση να ψηφίσουν Σύριζα. Βέβαια δεν ξέχασαν να βρίσουν την ΠΟΕΔΗΝ.
Καλούμε τον Υπουργό Υγείας που είναι σοβαρός άνθρωπος να μην υπογράψει αυτό το άρθρο που είναι καταδίκη για τα Νοσοκομεία.
Καλούμε τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης να μην ψηφίσουν την εν’ λόγω ρουσφετολογική ρύθμιση.
Άλλη μια απόδειξη της μικροπολιτικής και ρουσφετολογικής αντίληψης που διακατέχει την Κυβέρνηση.
Τι αξία έχει η ζωή των ασθενών μπροστά στην αύξηση της εκλογικής επιρροής του Σύριζα; Καμαρώστε στις φωτογραφίες τους Υπουργούς της Κυβέρνησης να πουλάνε ρουσφέτια.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.