Print Email

Δελτία Τύπου

19.02.2019

Νοσοκομείο Άμφισσας ή Κέντρο Υγείας

ΑΘΗΝΑ 19/2/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1296

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Ή ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ο τελευταίος γιατρός να κλείσει την πόρτα στο Νοσοκομείο της Άμφισσας και οι Διοικήσεις του Νοσοκομείου και τις 5ης ΥΠΕ, παρακολουθούν ως θεατές την απαξίωση του Νοσοκομείου.
Παραιτήθηκε ο μοναδικός Πνευμονολόγος του Νοσοκομείου. Η γρίπη είναι σε έξαρση και το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε έναν Πνευμονολόγο. Εφημερεύει χωρίς να διαθέτει στις εφημερίες πολλές ημέρες το μήνα, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Παιδίατρο, Αναισθησιολόγο, Ακτινολόγο.
Υπηρετούν 2 Παθολόγοι, 2 Καρδιολόγοι, 2 Παιδίατροι, 3 Αναισθησιολόγοι, 1 Ακτινολόγος. Πώς να καλύψουν 30 εφημερίες το μήνα;
Όχι μόνο η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, το Υπουργείο δεν ενισχύουν το Νοσοκομείο αλλά μετακινούν γιατρούς προς άλλες Υγειονομικές Μονάδες της περιοχής. Μετακίνησαν κατά καιρούς Παθολόγους, Αναισθησιολόγους και τώρα τον έναν εκ των δύο Ακτινολόγων. Χωρίς Ακτινολόγο πως θα εφημερεύει το Νοσοκομείο με τη γρίπη σε έξαρση; Που είναι οι χιλιάδες προσλήψεις Προσωπικού που γίνονται;
Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Άμφισσας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.