Print Email

Δελτία Τύπου

30.01.2019

Διοικητής Νοσοκομείου Νίκαιας συνέχεια

ΑΘΗΝΑ 30 /01/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1218

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διοικητής Νοσοκομείου Νίκαιας συνέχεια
Δείτε τη σύμβαση του κυλικείου και την παραίτηση του Διοικητή

Έγκαιρη …….. παρέμβαση Πολάκη για τα τέσσερα πλαστά πτυχία του Διοικητή της Νίκαιας δύο χρόνια μετά και αφού βγήκε το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Ένα χρόνο τώρα οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης ξεσκονίζουν τον υπηρεσιακό φάκελο του κυρίου Μπούτος στο Θριάσιο Νοσοκομείο με την άδεια της Διοίκησης του Θριασίου και ο Πολάκης δεν πήρε χαμπάρι. Προσόν διορισμού Διοικητή Νοσοκομείου είναι κατά τον Πολάκη τα πτυχία ΣΥΡΙΖΑ. Σας κοινοποιούμε την φιλικότατη παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας.
Σιωπή Πολάκη για την πλαστογραφία του Διοικητή εισήγησης και υπογραφής της Προϊσταμένης του Τμήματος Ποιότητας για ανάθεση σε εταιρεία προγράμματος επιμόρφωσης 7 μήνες τώρα παρ’ ότι επανειλημμένως έχουν ενημερωθεί Εισαγγελία, το ΔΣ του Νοσοκομείου, η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.
Σιωπή Πολάκη για τον κο. Μπούτο που κατ’ εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου (άρα μεγάλες ευθύνες και σε αυτό) με ανάθεση παρέτεινε την σύμβαση του κυλικείου στον ίδιο επιχειρηματία έως το 2034 με αποκλειστική διαχείριση κυλικείου, εστιατορίου, ανθοπωλείου με 3.000 μηνιαίο μίσθωμα λιγότερο από την προηγούμενη σύμβαση, χαρίζοντάς του 350.000€ που οφείλει από μισθώματα στο Νοσοκομείο, έναντι δωρεάς 80.000€ που μπορεί να μην γίνει ποτέ.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν πληρώνει τα μηναία μισθώματα στο Νοσοκομείο, συνεχώς συσσωρεύονται νέες οφειλές του και στη νέα ανάθεση που υπογράφτηκε μετά το 2020 δεν διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δημοσίου. Μέχρι και το ηλεκτρικό ρεύμα το επιχειρηματίας το παίρνει δωρεάν από το Νοσοκομείο.
Σας κοινοποιούμε τη σκανδαλώδη σύμβαση ανάθεσης που υπέγραψε ο Διοικητής.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.