Print Email

Δελτία Τύπου

08.01.2019

Αποκλεισμένο από τα χιόνια το Νοσοκομείο ΚΑΤ

ΑΘΗΝΑ 8/1/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1128

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποκλεισμένο από τα χιόνια το Νοσοκομείο ΚΑΤ

Θα περιμένει κανείς αφού γνωρίζαμε ότι θα πέσει χιόνι και στο Κέντρο της Αττικής ότι το Υπουργείο Υγείας και οι Διοικούντες το σύστημα θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την εύκολη πρόσβαση των ασθενών στα Νοσοκομεία ειδικά των βορείων προαστίων.
Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Το Νοσοκομείο ΚΑΤ είναι αποκλεισμένο με 15-20 πόντους χιόνι όλος ο εσωτερικός περιβάλλοντας χώρος.
Η Διοίκηση και η Περιφέρεια δεν φρόντισαν αν και γνώριζαν να μείνει ανοικτό το Νοσοκομείο με την προμήθεια και ρίψη αλατιού. Και μιλάμε για ένα Νοσοκομείο μεγάλο που εφημερεύει για ορθοπεδικά περιστατικά.
Σήμερα ήταν αδύνατη η πρόσβαση πολλών ασθενών και αναβλήθηκαν έκτακτα και τακτικά χειρουργεία.
Στα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης και Αμαλία Φλέμιγκ δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα.
Να συγχαρούμε τους διασώστες του ΕΚΑΒ και τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων που αψήφησαν τον κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στη δουλειά τους.
Καλούμε το Υπουργείο Υγείας και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων που είχαν προβλήματα πρόσβασης λόγω του χιονιού, να λάβουν μέτρα ώστε στους γύρω δρόμους και τον περιβάλλοντα χώρο των Νοσοκομείων να μην υπάρξει παγετός.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.