Print Email

Δελτία Τύπου

27.11.2018

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια για τον χαμό του Αντώνη Τσικαλουδάκη

 

ΑΘΗΝΑ 27/11/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 968

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει τη βαθιά θλίψη και την οδύνη του για τον πρόωρο χαμό του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, αντιπροέδρου του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ν. Λασιθίου καρδιολόγου Αντώνη Τσικαλουδάκη.
Ο Αντώνης Τσικαλουδάκης ως Γιατρός Καρδιολόγος υπηρέτησε στα Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Αγ. Νικολάου προσφέροντας απλόχερα τις υπηρεσίες στους συμπολίτες του.
Ο Αντώνης υπήρξε ένας συνεπής αγωνιστής για τη αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στο νομό Λασιθίου και για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Για πολλά χρόνια, από τη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος στο σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας το 2011 και μέχρι σήμερα, συνεργάστηκε με τους Συλλόγους Εργαζομένων των άλλων νοσοκομείων του νομού και τους φορείς της παροχής, με κοινό στόχο την αντίσταση στις μνημονιακές πολιτικές περικοπών και λιτότητας στην υγεία και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στα Νοσοκομεία του νομού.
Η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει στην οικογένεια και τους οικείους του τα πιο θερμά του συλλυπητήρια.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.