Print Email

Δελτία Τύπου

18.10.2018

Εμφάνιση κοριών και ψώρας στο Δρομοκαϊτειο. Εισαγωγή αυτιστικών στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία οι οποίοι είναι σχεδόν όλη μέρα δεμένοι στα κρεβάτια τους.

ΑΘΗΝΑ 18/10/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 820

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμφάνιση κοριών και ψώρας στο Δρομοκαϊτειο.
Εισαγωγή αυτιστικών στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία οι οποίοι είναι σχεδόν όλη μέρα δεμένοι στα κρεβάτια τους.

Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ το οποίο καταγγέλλει την εμφάνιση κοριών σε θαλάμους Νοσηλείας. Τσιμπάνε τους ασθενείς. Επίσης αποκαλύπτουν την εμφάνιση ψώρας σε ασθενείς.
Για την κατάσταση καταγγέλλουν τις συνθήκες διαβίωσης πολλών Ελλήνων πολιτών λόγω Μνημονίων και τις άθλιες συνθήκες φιλοξενίας των προσφύγων και των μεταναστών στα Κέντρα φιλοξενίας hot spot, οι οποίοι εισάγονται στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία σε μεγάλο αριθμό.
Επίσης καταγγέλλουν τις εισαγωγές με εισαγγελική παραγγελία, αυτιστικών παιδιών που είναι σχεδόν όλη την ημέρα καθηλωμένα στα κρεβάτια. Μάλιστα εισάγονται αυτιστικοί που φιλοξενούνταν σε ειδικούς ξενώνες Μ.Κ.Ο χρηματοδοτούμενες από το Κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Καμία μέριμνα από το Υπουργείο Υγείας. Εισάγονται για να μείνουν μόνιμα στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία.
Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων ΨΝΑ που καταγγέλλει την ίδια πρακτική με εισαγωγές ασθενών με αυτισμό.
Και μετά στην κυβέρνηση μιλάνε για Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση, για Κοινωνικό Κράτος, για Κράτος Δικαίου!!!
Κρίμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.