Print Email

Δελτία Τύπου

05.10.2018

Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ χαλασμένοι ανελκυστήρες

ΑΘΗΝΑ 5/10/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 759


ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 5/10/2018 αντιπροσωπία της ΠΟΕΔΗΝ με το σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αλεξάνδρας κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τους χαλασμένους ανελκυστήρες.
Επισημάναμε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι Ασθενείς καθώς επίσης και την ταλαιπωρία Ασθενών, συνοδών και προσωπικού και ζητήσαμε την άμεση και ασφαλή λειτουργία τους. Η Αν. Διοικήτρια επέμενε ότι παρότι υπάρχουν προβλήματα βλαβών οι ανελκυστήρες λειτουργούν κανονικά. Δεν ήταν σε θέση να μας δώσει χρονοδιάγραμμα επισκευής τους.
Σε αυτοψία μας δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι οι ανελκυστήρες ήταν εκτός λειτουργίας.
Καλούμε τον Υπουργό Υγείας και τη Διοίκηση να πράξουν τα αυτονόητα για να λειτουργήσουν οι ανελκυστήρες. Αν είναι δυνατόν σε ένα μεγάλο εφημερεύον Νοσοκομείο της Αττικής να μην λειτουργούν οι ανελκυστήρες και να ανεβοκατεβαίνουν οι Ασθενείς υποβασταζόμενοι στις σκάλες. Ακόμη και εμφραγματίες.!!! Να πέφτουν λιπόθυμοι στα σκαλιά. Άμεσος είναι ο κίνδυνος διακοπής της εφημερίας του Νοσοκομείου. Έκτακτα περιστατικά εμφραγματίες διακομίζονται στο Νοσοκομείο και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.
Κοινοποιούμε την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.